maanantai 14. lokakuuta 2019

Yllättävä hysteria

Tänään Kikin rallytreeneissä. Tehtiin pari erillistä tekniikkatreeniä, missä oli siis muutamia kylttejä ns ratamaisesti mutta oleellista oli kyseisten tehtävien suorittaminen vaikkapa jokaisesta erikseen palkaten eikä varsinaisen ratasuorituksen tekeminen.

Nämä treenit menivät tosi hyvin. Toinen oli ns omatoimitreeni ja toisessa oli sitten kouluttaja katsomassa. Sitten kun oltaisiin lopuksi tehty siitä omatoimitreenistä muutama kyltti valvotusti niin hieman ennen sitä Kiki sai hysteerisyyskohtauksen. En tiedä mitä tapahtui 1-kentällä, vai tapahtuiko oikeasti yhtään mitään - muuta kuin Kikin päässä. Kiki pälyili sinne kentälle ja huusi. Siirryin kauemmaksi ko reunasta, ihan sinne 1-kentän puolelle - ts ollen edelleen keskikentällä mutta enemmän 1-kentän lähelle kuin 3-kentän likelle. Ja tehtiin jotain Kikin mielitemppuja tai ylipäänsä mitä vain, jotta sain sen ajatukset pois "pahasta" (joka ei edelleenkään selvinnyt mulle mitä se oli).
Ei siis tehty sitä vikaa ohjeistettua harjotusta vaan hieman kauempana kylteistä otettiin vähän seuraamista josta yritin kehua koiraa kovasti ja annoin siitä palkkaa ja tehtiin vielä joku temppu ja vein sitten koiran autoon.

Että sori vaan Kikin aiheuttamasta metelistä kyseisenä ajankohtana (onneks tämä episodi ei siis oikeasti kestänyt montaa minuuttia).

Ei kommentteja: