sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Räpsintäretki

Laitoin mun fb-seinälle ilmoituksen että voisin harjoitella koiravalokuvausta välillä muuallakin kuin kisoissa tai omilla koirilla. Ilokseni muutama Oulun seudulla asuva koirakamu ilmoittautui vapaaehtoiseksi mun valokuvaharrastetoimintaan.

Perjantaina kävin ottamassa ensimmäiset testiräpsyt, kohteena belgi (mali) ja sileäkarvainen collie. Otin molemmat rungot matkaan kun halusin testata, että miten tuo 70-200 putki toimii vanhan (a55) kameran kanssa. Ja toimihan se, ei tullut kertaakaan sellaisia tarkennusongelmia kuin taannoin niissä aksakisoissa. A900 kameralla räpsin sitten jotain posetuskuvia, ja tuolla toisella siis liikekuvia. Poseerausputkea oli kiinteä viiskymppinen.






Yritin myös ottaa kuvia ohi juoksevasta koirasta. Tuollainen mali juoksee muuten ihan tajutonta vauhtia :-D Pidin suurena ihmeenä, että sain edes koiran osumaan kuvaan, tarkennus on sitten missä on (eli ei koirassa).





Lopuksi käytin vielä omat koirat lenkillä ja totesin, että musta mustista koirista on kyllä helpompi ottaa posetuskuvia kuin sekavärisistä / vaaleista, eli en onnistunut ollenkaan ottamaan julkaisukelposia poseerauskuvia tuosta colliesta. Pitää siis harjoitella lisää ;-) (koirakuvausta, erilaisilla koirilla)



Ei kommentteja: