tiistai 25. helmikuuta 2014

Uus tokoryhmä

Viime viikolla alkoi tosiaan uus tokokurssi. Kaverit ovat hieman erit kuin aiemmin. Mukana on joku bordercollie, yks saksanpaimenkoira ja australiankelpie. Hyvää reeniä Nemille, että ryhmässä on myös seefferi, niitä kun yleensä aina on myös kokeissa. Ja mun koira(t) ottaa niistä kilareita ja pistää hernepalkoja neniinsä. Liekkö Merri opettanut Nemille, että sakemannit on pahoja - vai onko se ihan itse niin päätellyt. 

Muuten meni -sakemanni häiriön osalta - ihan hyvin reenit, mutta paikkamakuun jälkeen kun koirat oli vapautettu niin seefferipoju otti pari askelta Nemiä kohti (ihan ystävällismielisen oloisena) ja N sai kauheet kilarit aiheesta. Retuutin sen siitä kauemmas (koira oli koko ajan mun näpeissä) ja seuraava paikallaolo reeni (toi eka tais olla istuminen ja tää toka paikallamakuu) tehtiin niin, että Nemin ja spk:n välissä oli joku muu koira. Paikallaan N oli ihan asiallisesti. 

Lisäksi harkattiin seuruuta josta me tehtiin sivuaskelia. Mun käsi oli väärin ja avustin liikaa koiraa. Naksuttelin Nemille mukaan lähtöä ja taaksepäin astumista mikä tarttui siihen hyvin kun se tarjosi sitä sitten muullonkin illan aikana. 

Itsekseen taisin tehdä ainakin kakeja (voit lähietäisyydeltä) ja luoksareita. 

Lopuksi otettiin noutoa. Nemi ei tartu siihen kapulaan kun heitän sen ja käsken sen hakemaan. Menee kyllä kapulan luo ja sitten huutaa sille. joskun laitan kapulan koiran suuhun niin kulettaa sitä ihan jees. 

Ei kommentteja: