tiistai 25. helmikuuta 2014

PJT12

Pitkästä aikaa olin mukana pikajuoksutreeneissä. Tällä kertaa oltiin väkeä kuhisevassa Ouluhallissa. Ohjelmassa oli kellotusta. Heh, ajanottoja kun en oo reiluun kuukauteen päässyt reeneihin... No osallistuin sitten minäkin niihin aikoihin. Lämmittelyissä ja jossain tekniikkapätkissä oikeenjalan nilkka rupes kettuilemaan, joten otin kengät pois jalasta joten olikin helpompi juosta. Juostiin kellon kanssa (ts seinäs se ajanottolaite oli eikä kaulassa ;)) 3+1 neljänkymmenenmetrin pätkää ja sitten hieman myöhemmin muutama lentävä parikymppinen. Siitä sitten saatiin joku tavoiteaikakin ... jota en nyt muista kun en muista sitä mun parasta kipitys aikaakaan. Oli se silti (vaik on tullut taukoo ja kunto tuntu huonolta) parempi kuin viimeks kun on aikoja otettu.

Lisäks käytiin siin kuntosalin puolella treenaamassa jollain ihmelaitteella. Mikä lie (reisi)kiljotiini :D

Sillä, että juoksin sukkasillani niin rikoin sitten vasemman jalan pottuvarpaan alusen (se tyvi mistä varvas alkaa). Eli sukka oli veressä ... huomasin vasta kun olin pukuhuoneessa vaihtamassa ulkokamppeita päälle. Olin meleko sippi reenien jälkeen :o 

Valmentaja videoi jotain meidän suorituksia... tältä näytän kun pingon minkä kintuista lähtee sillon kun en oo aksasa / koiran kanssa liikenteessä:





edit. aiemmasta sekoilustani johtuen reenien numeroinnit menivät uusiksi eli nää kait olivatkin kahennettoistannet pikajuoksureenit. Otsikkoon muutin sen, mutta tuossa filminpätkäsä on ny väärä nro.

Ei kommentteja: