keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

N51 agi



Viimiset agiharkat tuon ryhmän kanssa tuona kellon aikana ja päivänä. Harkat koutsaili Mikko. Nemille hyppykorkeudet ekalla kiekalla 40cm (oli rimat valmiina niin) ja toisella 45cm.



Tehtiin parinkymmenen esteen mittasta rataa. Olen päässyt saksalais-kammostani, mutta niitten typerien takaahyppyjen kanssa aina vaan kalastelen sitä koiraa riman takana eikä se mitään sitä hyppää. Ei kuulemma Mikkokaan hyppäisi semmoisella ohjauksella cheeky



Yritin myös tehdä japanilaista, mutta en ollut tarpeeks rohkee liikkumiseni kanssa. Poispäinkääntö kohti seinää ei eka meinannu toimia mutta sitten toimikin kun muistin oikiaan aikaan Mikon ohjeistuksen. Kontaktit oli hyvät. Kepitkin melkeen hyvät (aina ei keskittynyt kunnolla vaan saatto tulla pois ekan tai tokavikan kepin jälkeen - välillä meni ihan jees). Välillä piti kipittää ihan tosissaan että ehti johonkin putken suulle ottamaan koiran mukaansa tarkkaan ohjaukseen kohti seuraavaa estettä.



Ja taas vaihteeksi mun tyyppivikaa, että jään liikaa ootteleen, että tekeekö se koira jotain ja mitä jos tekee.



Kokonaisuutena kuitenkin tosi kivat harkat. Ei ollenkaan niin epätoivosta ollut kuin mitä ois voinut viikonlopun perusteella ootella. 

Ei kommentteja: