maanantai 23. huhtikuuta 2012

K4



Tilapäinen helle on saapunut, pihalla on hitusen yli 10 astetta lämmintä. Mutten nyt kuitenkaan kehannut shortsit ja teepaita tamineissakaan juoksemaan lähtä - vilustunut sitä ois kuitenkin. Ja ny tuli hiki - ehkä liikkumisesta, ehkä vaatteista. Oliko ne hanskat sittenkin hieman liikaa?



Kävin kipittämässä heti töitten jälkeen saman lenkuran kuin viimeksikin eli sen Mansikkamaan lenkin. Tällä kertaa otin Nemin mukaan juoksukaveriksi -ravilenkille. Käveltiin ensimmäiset parikymmentä metriä ja muutamissa kohdissa annoin koiran toki pissailla (hölkkäsin paikallani sillon), mutta koska tuollainen "hoputtaminen" (ei sanoilla vaan jaloilla) tuntui häirittevän koiraa - tai jostain muusta syystä y ei tuntunut kakkapaikkaa koiralle löytyvän niin vallan pysähdytin jalkani toviksi jotta koira sai kakattua.



Nemi on  kyllä ihanteellinen juoksukaveri. Se ei kisko yhtään, siinä se vaan eessä hölkyttelee menemään. Tai niinhän mä luulen ettei se kisko. Huolimatta siitä, että tuli pikkasen kävelyä, muutama paikallaan jammaaminen ja yks pysähdys niin aikaa ei mennyt sen kauempaa kuin edellisellä lenkillä jonka kävin yksinäni. Ts ihan minuutti aikaa en nyt ottanut. Ts otin mutta mulla meni jokin aika tulla sisälle kun Eetu ja Merri oottivat meitä tuolla kotikadun varressa (vaihettiin muutama sana ennen kuin tulin koirien kans sisään ja Eetu läks juoksemaan). ja kello ei oo koskaan mukana lenkillä, joten katon sen ajan ku lähen lenkille ja kun palaan takaste ja oon ottanu kengät pois jalasta jotta voin marssia kahtoon sitä kellua... 

Ei kommentteja: