lauantai 31. joulukuuta 2011

uusiin koitoksiin


 Kävin tänään omatoimireenimässä koirien kanssa hallilla.Yhen aikaan Martinniemessä paukahteli jo hieman (uusvuos..). Merrillä häntä laski ja se oli epäileväisen oloinen, mutta kun päästiin halliin ja reenasin ensin Nemin kanssa aksaa ja vasta sitten Merrin kanssa hieman tokoa ja mummoagia niin paukkeet olivat jo unhottuneet eikä mielikuvat räjähteistä häirnneet reenejämme. Jäähylenkillä ei kuulunu paukkeen paukkua. 

Toisen kerran käytin koiria ulkona viien aikaan kotosalla. (aamulla olivat toki ulkoilleet jo Eetun kanssa, koirille viien lenkki siis oli joko päivän kolmas tai neljäs (riippuen lasketaanko martsan lenkit yhteen vai kahteen)) Ensin Merriä jolloin ei paukahtanut missään ja heti sen perään Nemiä siinä vaiheessa kello oli jo yli viien ja rupesi pauketta kuulumaan.

Noh, reeneistä sen verran. Että Nemin kanssa tein pari aata ja puomia, kepit ja ihme rallaterataa jonka kehittelen lennosta siitä miten esteet hallissa olivat. Rimat laskiin 40senttiin. Palkkaleikin Nemin kanssa ja se juoksi innosta soikeena ensin wuban ja sitten vihreänvingun kanssa pitkin hallila.

Merrille kans hieman agia alkuun ja sitten luoksetuloa, jossa keskityin pysähtymiseen. Ensin yritin uuella tavalla saada koiran pysähtyyn. Siis erilaisella käsimerkillä. Tein varmaan jotain pieleen koska koira ei pysähtynyt alkuunkaan. Alkoi vaan hermostumaan että mitä kettua. Sitten pysäytin sitä suullisella käskyllä "stop" ja koira seisastu! pari kertaa tehtiin tämä noin ja sitten myöhemmin ihan suoraluoksetuloa. 

Sitten tein sen kanssa metallinoutoa. Se selvästi on epäkivaa. Hakee mutta tiputtaa matkalle. En saanut yhtään kokonaista suoritusta aikaan. Miksi tein koemaisesti? En tiedä, sitä vaan on niin pinttynyt sellaisiin toimintamalleihin. Kun metallisat oltiin saatu kohtuulainen suoritusaikaan niin tein yhen normikapulanoudon ja se meni ihan kivasti. 

Sitten vielä yks liikkeestä pysähtymyminen (istuminen) joka meni heti suoraan nappiin joten ei toistoja. Ja hieman lyhyitä seuruu pätkiä. Ei kommentteja: