tiistai 13. joulukuuta 2011

Tukholman reissu


 Kävin Nemin kanssa viikonloppuna Tukholmassa. Jonne päästiin aiotun bussimatkan sijasta asuntoautolla, kyydissä oli yht 6 ihmistä ja 8 koiraa. Kiva reissu oli - kiitoksia kaikille mukana olleille! 



Samassa hytissä mun ja Nemin kanssa oli 2 naista koirinensa eli Nemin vierihäkissä majaili amerikanakitatyttö ja siitä seuraavassa kaksi kleinspitzipoikaa.



Hämmästyksekseni löysin Lapphundklubbenin ständiltä melko tutunnäköisen posteri-koiran 

(tiesin toki, että Pirkon kuvia oli kysytty yhdistyksen käyttöön, mutta oletin jonkun joskus tulevan lehteen... )



Kehien jälkeen söin näyttelykahviossa tällaisen muffinsin (vai miksi kakuiksi niitä nykyään sanotaankaan), ihan hyvää oli 



Asuntoautossa Nemi matkusti yhdessä 14-vuotiaan Tritla-mummon kanssa.



Ai se näyttely? Sinne oli ilmoitettu 35 ruotsinlapinkoiraa joita ihastelin innoissani. Valioluokannarttujakin oli paikalla melkein kymmenen. Nemi esiintyi huutamatta joten olin tosi tyytyväinen. Tuomari (Tanya Ahlman-Stockmari)

antoi Nemille eh:n eli emme olleet jatkossa. Narttujen paras oli norjalainen Loabe Cahppe (ROP) ja urosten paras vanhaherra Lillmusties Goliat. Goliat oli myös rop-vet. Tuo rop koira oli rop myös Tromssassa alkusyksystä saman esittäjän kanssa. Vsp-veteraani oli Merrin puolisisko (sama isä) eli Renlundens Jänta. Nemin sisko Daima oli pn2 ja samoin pu2 sijoitus meni Cattlinin talliin. 

Ei kommentteja: