maanantai 5. joulukuuta 2011

Ag, väärällä vuorolla


 En päässyt tiistaina meiän normaaleihin aksoihin, joten ostin keskiviikkoillalta yhen vuoron. Mukava ratapohja siellä olikin, onneksi menin, oli kivaa! Mikko veti reenit. Kanssa kirmaajina meillä oli nyt yks isovillakoira, yks cavalier ja yks kääpiösnautseri. 

Lujaa sai välillä kipittää että ehti persjättöihin. Tein myös yhelle putkelle pakkovalssin, mutta siihen tuli turhan kiire niin vaihettiin mun juoksureittiä ja sitten piti tehä se pjättö. Aika hurja -ja onnistunut- siitä lopulta tulikin. Mun kropan kääntyilyä piti taas säätää esim yhen hypyn jälkeen jotta koira meni putkeen eikä aalle. 

Yhellä kertaa koira keilasi mut totaalisesti kumoon kun yritin ehtiä pjättöön. Siis ensin ootin liikaa jotain .. koiraa, että koira menis putkeen tms ja sitten kun lähin liikkumaan niin olin just koiran linjalla kun se tuli sieltä putkesta. Siitähän Nemi riemastu/villiinty kun se kaato mut. Eipä siin kuitenkaan käyny mitenkään, mutta mitään ei ollut tehtävissä siinä keilauksessa kun tuli niin puun takaa (ts putkesta) koko tilanne. 

Ei kommentteja: