torstai 17. marraskuuta 2011

Mitäköhän me tehtiin maanantain tokoreeneissä?


 Sen muistan, että kivaa siellä oli. Merri jurmutti jotain - kun tehtiin taas vaihtelevaa ruutureeniä, joka ei ollu sellaista kuin konservatiivi Merrin mukaan ehkä pitäisi olla. Toisaalta palkalla olevaan ruutuun se kyllä irtosi hienosti. Eli joku onnistuminen saatiin kuitenkin aikaan. Harkattiin ruutua siis niin, että ohjaaja oli ns normisivulla (lähettämissuunta) mutta vaihtelevilla etäisyyksillä ruudusta ja koira oli seisomassa kohti ohjaajaa mutta ruudun oikealla puolella. Senkin sijaintia vaihdeltiin. Ja sitten piti lähettää koira sieltä ruutuun. Ensin näytin väärällä kädellä ja koira juoksi mun luo. Sitten käsi oli oikea, mutta tein sen liikkeen liikaa vartaloa käyttäen... *huoh* 

Reenittiin myös temppua mitä yritin naksutella koiralleni joka yritti purra mua. Vahvistin vissiin pikkasen väärää toimintoa. Eli koiran kuonon ois pitänyt koskea ohjaajan kämmentä. Tarkoitus että vois peruuttaa, siis ihminen, ja koira tulis mukana niin että sen kuono ois käden päällä. ja jotenkin tähän liittys noutokapulakin? 

Mitä muuta me harkattiin? 

Ainiin. Sitä seuraamista. Käskytettynä. Kummallisiin paikkoihin. Hypyn edessä Merri ei seurannu vaan hyppäs jojona hyppyä ees taas... Käänökset oli prseestä. 

---

Nemin kanssa tuota samaa seuraamista. Nemi oli siinä Merriä parempi. 

Ruutua peruslähetyksenä palkalle. Meni hienosti ja sitten huipusti. Se koira ainakin irtoo!

Paikallaoloa. edelleen välillä nousee kun palaan vierelle. 

Sitä kämmentemppua. Nemi oli maltillisempi, mutta tulos suht sama kuin Merrin kanssa. Tosin Nemi ei jäkertänyt mun kättä. 

Itekseni tein seuruuta lelupalkalla kun N halus leegata. Ja liikkeestä maahanmenoja kans lelupalkalla. 

Reenimme itekseen myös kaukoja ja kapulan pitoa. 

Mitähän muuta tehtiin, vai tehtiinkö? (kummankaan ryhmässä)

Ei kommentteja: