tiistai 4. lokakuuta 2011

Tokomaanantai


 Eilettäin reenasin taas sekä Merrin että Nemin kanssa ohjatusti.

Mitähän me tehtiin? Kummassakin ryhmässä harkattiin seuraamisesta vasemmalle kääntymistä mikä oli Merrin kanssa hankalaa ja Nemin kanssa meni ihan sika hyvin. Sitten tehtiin myös samanmoisia paikallaoloja. Eli koira remmissä ensin istumassa ja sitten seisomassa niin että hihnaa piti hieman vetää/nykiä eikä koira saanu liikkua siitä, tässä reenissä Merri oli hivenen Nemiä parempi - kumpikaan ei ollut tässä erityisen hyvä. Tavallisemmassa paikallaolossa Nemi pysyi hyvin (tehtiinkö harkkaa ees Merrin ryhmässä?) kävin piiloilemassa se ei ollu Nemille ongelma, vaan ongelma oli se kun palasin koiran viereen - se nousi jojona siittä ylös. Sitä yritin harkata erikseen. 

Nemille tehtiin myös koira istuu ja Jenni käskee sitä maate -reeniä. Pari kertaa totteli Jenniä ja lopulta vain mua, tai sitten J helpotti reeniä. Niin tai näin mutta onnistumisia saatiin aikaan. 

Nemi kävi myös keikkumassa tasapainolaudalla. Seiso siinä ja istu ja siirteli päätänsä. Ts kääntelin sitä namin avulla. Oli ihan jees. Ei ois halunnu lähtä poiskaan kun siitä reenistä sai kerta nakkeja.

Merrin harkoissa tehtiin kummia juttuja hypyn kautta tai sinne lähetyksiä ja koiran pysäytyksiä ennen tai jälkeen hypyn. Aluksi sujui loistavasti sitten rupesi takkuamaan. 

Kummallekin tehtiin ruutu-reeniä. Vein Merrille namin ruutuun. Ensin koira lähetettiin verhon luota peräseinään ja sitten vieläkin kauempaa. Tämä reeni meni hienosti. Nemille vein sekä namin että lelun. Ensin syötiin nami ja sitten leikittiin lelulla. Tokalla kerralla Merri jopa jäi sinne ruutuun ja kirmasin sinne sen kaveriksi kehumaan sitä. Tosi hyvä reeni oli. Ja kumpikin irtosi ruutuun hyvin. Nemi irtosi toosi hyvin, eli vauhtia riitti. 

Itekseni reenailin kaikenlaista satunnaista. Nemille seuruuta lelupalkalla, edistää kyllä aika paljon mutta innostuu toki lelusta ja ehkä vähän asiastakin. Ja Nemille myös kaukoja ja ekan kerran takapalkka kokeilua. Sekin onnistui. Merrille jotain höpötemppuja, seuruuta ja ? mitähän muuta mä sen kanssa kikkailin. 

Eni veis, tosi tosi kivat harkat oli kummankin kanssa 

Ei kommentteja: