lauantai 15. lokakuuta 2011

Kenkiä, kenkiä


 Kengät lahoo ei käsiin vaan jalkoihin. Pakko ryhtyä toimenpiteisiin. Ensitöikseen pistin sitten mailia Kiimingin tk:n fyssarille että voisinko saada lähetteen (tms) ErikoisKenkäApuPaja -whatever- liikkeeseen. Noh, asiat ovat muuttuneet sittemmin kun olen viimeksi saanut sieltä sen maksusitoumuksen. Eli eivät voi sitä mulle suoraan antaa kun ilmeisesti sen takia että kunta liittyy joskus Ouluun niin kaikki on keskitetty johki Oulun sydeemiin. Tai jotain. Ja pitäs varata aika lekurille, jolta toiv saisin sen tarvittavan paperin ja asia menisi eteenpäin. Mun siis pitäisi saada tk:lta/kunnalta/joltakin parit kengät vuodessa -suoraan oikian kokoiset ja erikoiskorokkeella. 

Että argh vaan. Saamattomuuden huipuntuma ei päässytkään niin helpolla kuin oletti. Mitään lekuri aikaa en tietenkään ole vielä varannut. 

Pakko siis marssia kauppaan ostamaan niitä kenkiä. Mikä ahdistaa ihan kympillä, koska kenkien ostaminen on aina hankalaa. 

Tarve: juhlakengät, koiranulkoilutuskengät, ens kesäksi uudet juoksukengät, talvikengät? 

Tulossa pirskeet iltapukuineen, sinne ehkä ei voi mennä sen kummemmin aksakengillä kuin resuilla McLareneillakaan. Mikä neuvoksi? En pysty kävelemään korkkareilla ja avokkaat ei pysy jalassa eli niilläkään en voi kävellä. Entä koot sitten, ne olivat taas vaihteeksi ihan liian suuria oikeaan jalkaani. Ostin siis lastenosaston kenkähyllystä juhlatossut, eivät varmasti ole tavalliset mitä naisilla pitäisi pirskeissä olla, mutta paremmat kuitenkin kuin lenkkarit tms. Eli saavat luvan kelvata. Hassua sinällään, että vasempaan jalkaan mahtui koko 36 ja oikiaan oli hyvä koko 34. 

Juhlapopot eivät löytyneet ekasta kaupasta mutta löytyivät kuitenkin. Jei. 

Sitten ne koiranulkoilutuskengät. Kappas, toiset K-kengässä sovittamani olivat hyvät. Ihan jotku adidaksen (?) goretex kenkulit. 

Uuet lenkkarit etsin vasta ens vuonna. Tai ainakaan tähän samaan hässäkkään en jaksa alkaa niitä hankkimaan. Ja ne talvikengät toivon saavani sillä tk:n lähetteellä, ehkä niistä tulee Pelle-Kakkoset. 

Nyt pitäisi sitten kiikuttaa nuo uuet tossut korotettavaksi. Siinä uus ahistus, koska nehän ovat siellä KorotusMestassa ymmärtäneet mut väärin jossain vaiheessa ja tehneet kallistuksen väärään suuntaan (huonontaa huomattavasti ties mitä kaikkea) ja mua ahistaa ihan viiellätoista alkaa säätämään tätä asiaa siellä toimipisteessä. 

Ei kommentteja: