perjantai 14. lokakuuta 2011

Onkohan


 Mulla jäänyt jokku reenit -ohjatut tokot siis- kirjaamatta ylös? Kun tuntuu niin laiskalta tää reenielämä? Ei voi muistaa. 

Noh jok tap kotona on harkattu seuraamisen käännöksiä, täyskäreitä ja kääntymisiä vasemmalle ja oikealle. Paikoin on hankaluuksia kun en tiedä itse tismalleen mitä pitäisi tehdä. Niin, äkkiseltään luulisi että ei se nyt niin vaikeaa voi olla kääntyä. Mutta elo ei ole niin yksinkertaista kun koiria reenaa. Kun joku on joskus miettinytkin nämä asiat kohilleen ja muidenkin pitäisi sitten tiedostaa ja tehdä samoin perässä. Kovin kuluttavaa ihmisellekin ajatella miten astuu ja kumpaa jalkaa käyttää minnekin päin ja ja ja Pienen (?) blondin pää menee ihan sekaisten moisesta puuhasta. Siihen kun sitten vielä lisätään se, että Merrin seuruu ei ole über tiivistä ja sen perusasennot on ihan perseestä... niin ei mene kovin hienosti. Nemi onneksi kompensoi tätä huononnunstilaani olemalla super-taitava. 

Oomma myös reenanneet takapää juttuja ufolla eli tasapainoharjoitteita. Ja kaukoja. Sekä paikallaoloa - ei saa istua eikä saa nousta (ylös, perusasentoon tai ylipäätänsä mihinkään). 

Ei kommentteja: