lauantai 29. syyskuuta 2007

Tokoa ja kuvausta


Kävin likkojen kanssa pitkästä aikaa Koheltajien treeneissä -tosin me olimme hieman kauempana muista, mutta häiriötreeniä saatiin varmasti jo silläkin aikaiseksi että oltiin eri paikassa kuin yleensä. Samalla Minna räpsi joitakin kuvia koirista - toivottavasti yli-kirkkaasta säästä huolimatta ainakin jotkut kuvat onnistuivat.

Totesin, että mun on ihan turha käyttää Merrille liikkeestä seisomisessa muuta käskyä kuin paikka. Pitää vaan mennä sen verta takapakkia ts vahvistaa sitä pysähtymistä eikä vaatia heti suoraan täydellistä onnistumista. Turhaan siis "seiso-paikka" josta paikka-sana pitäisi tietysti häivyttää pois...

Merri oli innoissaan tekemisestä, noudossa vähän turhankin innokas - eli karkasi kun heitin kapulaa (ja huomasin olevani ihan onnettoman huono siinä heitossa, onneksi ei olla vielä avossa ;)). Puukapulaa haki kyllä hyvin - eikä tiputtanut vaan toi mulle asti. Metallikapula oli vastenmielinen ja siinä sain kannustaa kovasti, metallisella en sitten ottanut toistoja vaan päätin harjotuksen kehuryöpytykseen.

Nemille paikka aiheutti enemmän vaikeuksia, siis kaikki ulkoiset häiriöt, mutta muutamia seuraamis, paikallaolo ja liikkeestä maahanmeno harjoituksia sain kuitenkin senkin kanssa tehtyä.


Ei kommentteja: