keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Piirimestaruuskisat



Sunnuntaina kilpailtiin Pateniemessä (KAS:n kisoissa) Pohjois-Pohjanmaan agility kuninkuuksista. Ko tzempalot tuomaroi Minna Väyrynen. Molemmat radat olivat agilityratoja (normaalisti piir-kisoissa taitaa toinen radoista olla hyppäri).

Ensimmäinen rata meni kivasti, Merri oli kuulolla, pysyi lähdössä ja kulki kivasti (mutta äänekkäästi, kuten aina). Ei ratavirheitä ja yliaikaakin vain hitusen yli 5 sekuntia.

Toinen ratakin lähti ihan hyvin. Kunnes sitten neljännen esteen jälkeen en odottanut koiraa (kun se tuli putkesta) vaan lähdin etenemään - jolloin koira tuli mun mukana, mutta ei hypännyt välissä ollutta hyppyä (niin kuin olisi pitänyt, varmaan mun ohjaus oli pielessä tai käskytys tai jotain, eli oletin vaan.. koska tuskin koira muutoin olisi noin hoomoilasesti käyttäytynyt). Yritin ohjata koiran takaisin, mutta se teki... tadaa: merrit Sitten yritin jatkaa vauhdikkaasti rataa, mutta se kuuluisa lanka oli kyllä täysin katkennut. Merri jätti pari muutakin estettä väliin. Loppurata kulkeutui onneksi ihan agilitymäisesti.


Minien piirimestaruuden voitti Nemin tämän kesän kouluttaja Eeva Tassu koiransa kanssa ja medien mestariksi agiliiti Nemin talven "koutsi" Niina & Vili-sheltti. Hirrmuiset onnittelut vielä tätäkin kautta - on se vain hienoa kun jotkut osaavat!!!


Nytpä Merrikin on sitten jäänyt kisatauolle. Eli en ilmoittanut sitä Okk:n seuraaviin kisoihin, mitkä ovat siis parin viikon päästä Haukkukeitaalla (kesäkauden viimeiset pihakisat). Seuraavan kerran agiliidetään kisoissa ehkä Kajaanissa.

Ei kommentteja: