perjantai 6. maaliskuuta 2020

Viikon räpsyt

Viime lauantaina kuvasin näitä neljää koiraa:

Sunnuntaina tuli käytiin aamulla pitkällä metsälenkillä, ja kuvattiin vain Kikiä.


Maanantaina tapasin Haukiputaalla yhden suomenlapinkoiran ja pari belgianpaimenkoiraa valokuvauksen merkeissä

Tiistaina en käynyt kuvaamassa kenenkään koiria.

Keskiviikkona kuvasin sekä Tyrnävällä että Haukiputaalla.
Torstaina tapasin kaksi saksanpaimenkoiraa Jäälissä

Perjantaina (eli tänään) otin räpsyjä näistä kolmesta koirasta:
Keskiviikkona ja torstaina kuvasin SonyA55:lla kun SonyA900:n kanssa oli erimielisyyksiä. Koska viime aikoina yleisesti olen kuvannut jälkimmäisellä kameralla niin hieman oli hakemista 55:lla räpsimisessä, molemmissa rungoissa on toki omat hyvät ja huonot puolensa. Onneksi oli kuitenkin kummatkin rungot mukana kun kuvauskeikoille menin, jotta sain kuitenkin räpsyjä otettua vaikka välineitten kanssa olikin pientä säätöä.
(sanoinkohan jo jossain aiemmassa viestissä sen, että viime viikolla sain vihdoinkin ostettua pari uutta akkua croppikameraan, joten sitä voi taas kuljettaa talvisaikaankin retkillä mukana).

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Tuo kuva, jossa on kaksi mustavalkoista kaverusta nenät samaan suuntaan ja kultainen pentu vielä vähän erillään on upea kuva: näiden kahden asento ja ilmeet saavat ihmettelemään, mitä kuvan ulkopuolella tapahtuu ja hauskasti pentu ei ole vielä samalla taajuudella. Värit ovat hyvät ja kontrasti mainio. Asettelu on hieno. Pentu, joka on vasta ensiaskelilla elämässä, on vähän erillään vanhoista ystävyksistä, jotka eivät ehkä ole ottaneet uusinta vielä täysillä siemauksilla laumaan. Tai näin kuva antaa olettaa. Todellisuushan voi olla ihan muuta :)

Myös "seefferit" telaketjujen edessä on hieno kuva. Telaketjut taustalla on hieno kontrasti lumelle ja ruoste toistaa värejä, joita koirissa on. Toisaalta, koirat ovat ehkä liian likellä telaketjuja ja vähän "uppoavat" niihin erottuvuudeltaan. Ehkä, jos koirat olisivat vähän sivussa taustan telaketjuista, ne erottuisivat vähän paremmin tai aukolla olisi säätänyt syvyyden siten, että se olisi erottanut koirat telaketjuista. Niin kiinnostavia yksityiskohtia kuin telaketjut tarjoavatkin. Hyvin kiinnostava kuva joka tapauksessa.