torstai 26. maaliskuuta 2020

Tavoitteiden puute

Talvella kirjoittelin siitä kuinka okk:n molemmat tanssikisat ovat sellaisena päivänä että on pakollisia sukulaismenoja. Että en sitten ole juur mitään tehnyt sen uuden koreon eteen kun ei pääse kisaamaan niin ei kannata.

Kunnes tässä ihan pari päivää sitten tajusin, että se kesäkuun sukulaismeno onkin edellisenä viikonloppuna. Eipä silti, hyvinkin voi olla ettei kesäkuussakaan ole mitään kisoja. Mutta sitä en voi tietää. Eli periaatteessa mulla on nyt pari kuukautta aikaa kehitellä se koreo ja harjoitella se jne.

Jos olisin negatiivinen persoona niin sanoisin tietysti, että hankalaa kun treenit on peruttu ja mihinkään ei voi mennä (vois kyllä mennä jos ostaisin treenioikeuden koska vapaavuoroilla saa käydä - pitääkin harkita sen oikeuden hankkimista kesäkaudelle eli toukokuusta syyskuuhun). Mutta mun maailma kallistuu yleensä aina lopulta ennemmin positiivien kuin negatiivisten asioiden ympärille (löydän kökkökasoistakin positiiviset puolet), joten ehkä tässä nyt on se kaipaamani nykäisy siihen suuntaan että ei vaan lilluttas Kikin kans tekemättömyyden aallokossa - siks kun mulla ei ole (koiraharrastuksellisia)tavoitteita eikä mielenkiintoa pyrkiä mitään kohti.

Laiska laiskempi laiska kun ei osaa omatoimitreenata aktiivisesti kaikenlaisia tempukkeita jos ei käy viikkotunneilla ja saa kotiläksyjä / vinkkejä asioiden tekemiseen ja/tai ole jotain tavoitetta.

Ei kommentteja: