lauantai 14. maaliskuuta 2020

Koska Corona

Niin Lappalaiskoirien keväerikoisnäyttely (juhlavuoden -50v- specialtapahtuma) ja rallytokon rotumestaruuskilpailut on peruttu. Tämä tapahtuma olisi ollut maaliskuun viimeisenä viikonloppuna ja sinne olin ilmoittanut Kikin sekä rallyyn että näyttelyyn. Rallysta saan rahat (miinus viis egee) takaisin, mutta näytelmämaksu jää yhdistykselle.

Samasta koronacorona syystä myös Okk:n loppukuun treenit on peruttu, eli pariin viikkoon Kikillä ei ole maanantaisin rallytokoharkkoja eikä sunnuntaisin koiratanssitreenejä.
Kikillä ei myöskään ole nosetreenejä enää tässä kuussa.

Lisäksi toukokuun loppuun asti kaikki näyttelyt ja kokeet/kisat on peruttu (Kennelliitto, pk-yhdistys, agilityliitto). Että eipä tarvi yrittää (muistaa) ilmoitella Kikiä mihinkään kekkereihin ennen kesää. Hieman mennee suunnitelmat/tavoitteet tältä vuodelta uusiksi, mutta, elämä on.

edit. 18.3.

Lisää taukoa. Okk ilmoitti, että niiden treenit ovat tauolla 13.4 asti. Sepä sitten niistä kevään rally- ja tanssitreeneistä.

Lappalaiskoirien (kevät)erkkari ehkä siirtyy syksyyn, joten ne rahat eivät menneetkään hukkaan vaan ilmoittautuminen siirtyy sinne (tai osan rahoista saa takaisin jos haluaa).Ei kommentteja: