keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

A900

Mun mainiosti nousukiitoon lähtenyt räpsintäharrastus koki kolauksen toissapäivänä kun kesken yhden räpsintäkeikan a900 -kamera lakkasi toimimasta. Ketutti niin paljon sen rungon lahoaminen etten ole tarkemmin vielä edes tarkastellut asiaa, mutta mun olettamus on, että siitä irtosi peili.

Sonyn kamerat korjataan Ruotsissa eli korjaamoa ei Suomesta ei löydy. Ei mitään käsitystä voisko tuota korjata ja mitä se korjaaminen kokonaisuutena tulisi maksamaan, saati sitten kuinka kestävä se korjaaminen olisi (eli kuinka suuri riski, että kamera hajoaisi pian uudestaan).

Kyseessä on käytettynä kaverilta puoltoista (?) vuotta sitten ostettu kamera. Nyt sitten pitäisi ostaa uusi, kiva vaan, kun nuo Sonyn täyskennoiset maksavat noin kolme ja puoli tuhatta (joissain paikoissa myydään 3100-3300 €).

Jotta ei olisi niin masentavaa niin liitän tähän muutaman viimeaikoina ottamani räpsyn (juurikin sillä hajonneella vekottimella, tietysti ennen hajoamista).


Tämä kuva on siltä päivältä / keikalta kun kamera hajosi. Onneks sain kuitenkin hienoja kuvia ko koirasta (tähän ja pariin muuhun oon tosi tyytyväinen :))

Tässä on lauantailta kaverin koiratanssia harrastava koira. Tykkään tästäkin kuvasta tosi paljon, tilanne oli kiva ja tämä otos onnistui about täydellisesti :) 

Tässä on myös kaverin koirasta kuva, tämäkin on lauantailta. Tuolla puun rungolla olen joskus yrittänyt napsia Kikistä kuvia, mutta se ei ole ollut kovinkaan yhteistyökykyinen - näinpä oli kiva kun pääsin ko sijaintiin kuvaamaan muutamia muita koiria (samalla paikalla olen siis räpsinyt useammasta koirasta kuvia). Sanomattakin lienee selvää, että pidän tätä onnistuneena otoksena. 

Tämä taas oli sellainen tapaus, että olin jo pitkään miettinyt, että kehtaisinko kysyä saisinko joskus harjoitella koirahiihdon kuvaamista. Tilaisuus koittikin sitten ja ei muuta kuin kuvaamaan. Tämä on Auranmajan koirahiihtoladulta missä oli oikeastaan pakko valita paikaksi sellainen missä oli metsää molemmin puolin latua (eli "levottomuutta"). Kuvattavat olivat todella yhteistyökykyisiä ja nuori koira sai hyvää häiriöharjoitusta kun olin melko likellä hiihtouraa. Onneksi sain muutaman nappiosuman - ei ollut ihan helppoa :)

Ei kommentteja: