maanantai 7. toukokuuta 2018

Iltatemput

Eläinkokeita.

On se vekkuli koira tuo Kiki. Perinteiset iltatemppuset, mutta hainkin kartion eteiskäytävälle. Kiki pakeni paikalta. Nemi tarjoili mulle törpön kiertoja (ja melkein puri sormille kun niin ahnaasti oli palkkionameja ottamassa). Laitoin Nemin eri huoneeseen ja Kiki saapui mun ja luo kun mulla oli kauheesti nameja. Tuli vaikka vieressäni oli se paha törppö. Tein pari helppoa temppua joista koira sai namit. Sen jälkeen laitoin namin kartion lattiaosiolle (muoviosalle). Koira empi, mutta haki namin. Sitten vaadin ts laitoin namin aina kauemmas ja kauemmas ja lopulta koira joutui kiertämään sen kartion. Lopulta en enää laittanut nameja valmiiksi vaan odotin toimintoja ja kyllähän se koira alkoi menemään omatoimisesti törpölle ja kiertämään sitä. Ei tosin ollenkaan millään vauhdilla vaan hieman varovasti, mutta tarjosi toimintoja kuitenkin. myös kartion nokalle kuonokosketusta (josta palkkasin myös koska se oli myönteistä toimintaa kartiota kohtaan).

Kun vapautin Nemin takaisin eteiseen ja Nemi kiersi kartion niin Kiki meni taas karkuun :/ taisin sanoa Nemille sen "kierrä" käskyn (joka on ollut molemmille käskynä ko toimintoon) ja sillä sain Kikin pakenemaan paikalta. Tai mistä mä tiedän oliko se se käsky vai Nemin toiminto.

Vein törpön pois [eli toisinsanoen tuo Nemin välitemppuilu ei ehkä ollut hyvä juttu mutta kuka näitä nyt aina voi fiksusti arvata ja näin ollen järkevällä ja kauaskantoisesti viisaalla tavalla toimia] ja Kiki palasi takaisin eteisen "tempputilaan" jossa tarjoili innolla jalkojen väliin tuloa, maahanmenoa, seisomispomppua, pyörimistä ja sivulle tuloa. Nemi myös seikkaili mukana ja teki joitain temppusia.

Ei kommentteja: