lauantai 28. huhtikuuta 2018

Viikot 16 ja 17 - omatoimet okk:n hallilla

Viime viikolla kävin keskiviikkoaamun koirien kanssa Okk:n hallilla. Nemin kanssa muisteltiin toksjuttuja ja se koira osaa kyllä jäävät ja kaukot hyvin (ikäisekseen). Jäävät osuivat kerralla nappiin eikä puhettakaan että olisi tehnyt eri asennon kuin mitä käskin <3 :-) Lisäksi leikittin ja herkuteltiin.

Kikin kanssa olin vähän ? halliin menosta kun ed illan tok reenit olivat päättyneet taas vähemmän suopeissa merkeissä. Mutta eipä mitä. Vaikka joka kentällä oli äksöniä ja hallin toisessa päässä jopa auottiin isoa ovea josta kuului kolinaa niin Kiki ei ollut näistä moksiskaan - vaan keskittyi siihen että sai mahdollisimman paljon herkkuja (jopa komensi mua, joten ei puhettakaan pelkonössötyksestä). Lopuksi se innostui nostelemaan noutokapulaa mikä oli enemmän kuin satajänestä.

Tällä viikolla käytiin halleilemassa torstaiaamuna. Tein koirille halliin viis nosepiiloa - tai Nemille neljä-. Eka lenkitin koirat, sitten tein ne piilot, sitten käytin Kikin hallissa etsimässä hajuja, en antanut lähtöhajua tällä kertaa, mutta Kiki oli hyvin mukana bissneksessä ja löysi hienosti kaikki hajut. Sen mielestä leikki loppui ihan liian varhain. Nemi sitten taas ... oli taas aika kuutamolla, hieman sitä piti muistutella ja pienentää sen etsintäalueita mutta kyllä sekin ne hajut itse löysi.

Ei kommentteja: