tiistai 3. huhtikuuta 2018

Remmi ja ruokaa

Mulla on ollut pidempään etsinnässä tietynlainen talutin, jostain syystä olen ilmeisesti katsellut niitä vääristä liikkeistä. Ennen joulua vierailin sitten eräässä Oulun seudulla olevassa lemmikkitavaraliikkeessä, palvelu oli ystävällistä ja he lupasivat tilata minulle kyseisen tuotteen vaikkei sitä heidän valikoimastaan löytynytkään. Remmi oli siis olemassa ja tilauslaitettiin etenemään - saisin tiedon tekstiviestillä kun tuote olisi liikkeessä josta voisin sen hakea ja sitten maksaa.

Kului aikaa. Vuosi vaihtui ja kuukaudet kuluivat. Lopulta kysyin maaliskuun toisella viikolla, että onkohan hihna joskus tulossa? Vastaus oli, että he olivat tiedustelleet sellaisia hihnoja muttei niitä ollut saatavissa. Eipä siinä mitään - mutta paskamaiseksi homman teki se etteivät he sitten vaivautuneet ilmoittamaan minulle ettei tilaamani tuote olekaan koskaan tulossa. Että kökkömaku jäi sitten siitä suuhun. Onneksi ei ollut ns vakiokoiratarvikekauppani. 

Tänään kävin sitten M&M:stä hakemassa raakapullia ja vilkaisin huvikseni heidän remmivalikoimaansa, ja tadaa, sieltähän se tuttu ja kaivattu nahkahihna löytyi :-) Tuollaisilla taluttimilla meidän koiria on ulkoilutettu jo pitkän aikaa - viimeksi sellaista ostettaessa ei vain löytynyt ihan sitä mitä hain, joten Kiki on saanut tyytyä hiukka erilaisempaan (joka on ostettu kauan ennen sen syntymää), mutta nyt siis sillekin on hyvä -toivottavasti pitkäikäinen- remmi. 

Olen kyllä aiemmin etsinyt sitä The hihnaa M&M -liikkeistä mutten ole noihin törmännyt, jokin asia on ollut pielessä (vääränlainen lukko tai "käsiosa", tai pituus tai leveys tai kaikki nämä seikat). 


Sitä koirille sopivampaa nappulaakin on nyt taas iso uus säkki. Sen ostin normitapaan koirahoitolasta. 


Vanhojen ruokien loppu. 

"Joko syödään?"


Ei kommentteja: