perjantai 13. huhtikuuta 2018

Lumet lähtee ...Eilen kuului kauhea jysähdys ja tömähdys ... Takapihalle tuli järkyttäviä kuutioita ja lohkareita kun katolta valui lunta alas. Ensin luulin, että Kiki ei välittänyt siitä mitään - kun ei sanoa pukahtanut mitään. Myöhemmin löysin pikkukoiran makkarin peränurkasta :-( Sen verran järkyttävää oli ollut, että kun käytiin hakemassa Eetu töistä ja tultiin takaisin kotiin niin koira pakeni taas nyhjöttämään sinne makkariin. Mutta kyllä se siitä sitten illan mittaan reipastui ja liikkui taas ihan normaalisti kotona - plus iltalenkillä ulkona se oli ihan normaali.

Pari päivää sitten oli ensimmäisen kerran tälle keväälle, että lenkin jälkeen piti pestä koiria - lähinnä siis Nemin mahakarvoja. Mutta kun tuota lähitulevaisuuden sääennustetta katselee niin hieman se siltä näyttää, että raparallia lienee luvassa.

Toisaalta kyllä taas kiva jos/kun ei tarvitse liukastella ulkona. Ja hieman myös suunnittelen josko lähtisin testailemaan kuinka paska kunto mulla on. Eli hölkkälenkit ovat harkinnassa ...

Ei kommentteja: