keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Pitkästä aikaa Puokkarilla

Heitettyäni Eetun aamulla töihin ajelin Nemin kanssa Puolivälikankaan koirapuistolle. Ei oltukaan käyty siellä aikoihin. Toisessa aitauksessa oli joku nainen huskylauman (tai jotain muita vetokoiratyyppisiä eläimiä) kanssa, niitä huskyjä oli siis jotain puolen tusinaa. En mennyt samaan aitaukseen vaan viereiseen tyhjillään olleeseen aitaukseen. Kävelin sitä ympäri ja Nemi joko käveli ts lähinnä juoksi, mun mukana tai kaivo jossain jotain kuoppaa tai juoksi aidalle ihmettelemään niitä toisia koiria tai jotain. Tehtiin myös hieman häiriötokoa (Nemiä vähän jännitti ne toiset koirat). Ihan vaan peruutusseuruuta, luoksareita, perusasentoa ja kakeja (tosi vähän, mutta huipusti meni). 

Puistoilun jälkeen ajelin Myllyojan ostarille, jossa käytin Nemin vielä kävelyllä. Joku pikkutyttö halusi silitellä sitä. Molemmat käyttäytyivät ihan nätisti (se tuntematon pikkulapsi ja Nemi) :) 

Kotona harjasin Nemiä pitkästä aikaa. Nemi vaikutti tyytyväiseltä koska nukkui reporankana kun kampasin sitä :) :)

Oonko muuten kertonut, että tykkään Nemistä ihan hulluna? Siinä on paljon ihan mahtavia ominaisuuksia <3 Lenkeilläkin se on nykyään enimmäkseen tosi mainio. 





Ei kommentteja: