lauantai 26. syyskuuta 2015

Ei se turhaa oo

Se siirapin laitto koiran ruokaan. Nyt kun sitä sitten ei laiteta niin... aamuvarhain alkoi siivoamisurakka kun Nemi oli kussut yöllä nukkuessaan alleen ja sen jälkeen teputtanut pitkin makkaria. Kaiken tietysti kruunasi se, että se myös hyppäsi sänkyyn. Eli petivaatteet pesuun, lattian luuttuaminen jne. Se kaikki on mun turhamaisuuden hintaa kun oon halunnu ilmottaa sen näyttelyyn (erkkari). Fakking doupping sääntö. 

Tässä oon sitten koittanut miettiä, että kuinka paljon tartten koe- ja näyttelykäyntejä ja osaanko reeniä esim tokoa jos ei ole ajatustakaan siitä, että tähtäimenä olisi kokeissa käynti. Toisaalta oon niin treeniorientoitunut, että eiköhän me reenausta jatketa olipa ne koekäynnit realistisia tai ei.

Heh. Onhan tässä toki semmonen juttu, että tänävuonna en ole käynyt vielä kertaakaan tokokokeessa. Ja silti on reenattu. Että ehkei tämä nyt niin maatamullistavaa uutta ollutkaan, tympäs vaan kun mietti, että se ei olisi edes tavoitteena se kokeissa käyminen. Mutta näyttelyt kyllä pitää edelleen miettiä tarkkaan, että mikä on minkäkin arvosta.

Ei kommentteja: