keskiviikko 2. toukokuuta 2012

N56 agi



Maanantaina alkoi uusi aksajakso. Ollaan uudessa ryhmässä ja päivässä ja ajassa. Tiistai-aamulta siirryttiin maanantai-iltaan. Tämän kertainen ryhmäkokoonpano on cockeri, sheltti, parson ja Nemiliini.



Tehtiin reilun parinkymmenen esteen rataa ja koutsauksesta vastasi Mari. Nemille hyppykorkeus 45cm. Tarkotus ois ollu että ei kikkailla ohjauksilla vaan rata läpi makso mitä makso. Ei luovuteta jne. Yritin olla luovuttamatta mutta Nemi oli kesävillissä ja mun ohjaus ruosteessa, joten eihän siitä ekasta kiekasta mitään tullut. Esim kepeiltä kieltäytyi ainakain viis kertaa, aaasta tuli lävitte ja muuta "hauskaa".



Putkijarrua kun toisella kiekalla yritin tehdä jaloillani, niin mun jalat vaan hyyty. ts en päässyt siitä enää sitten vauhista kunnolla liikkeelle ja olikin puhetta että mun ois fiksumpi jarruttaa äänellä. Sekin tietty hyvissä ajoin.



Niihin ainaisiin koko esteen kiertoihin Mari ehdotti tekemään  vastakäännöstä. en ollut sellaista ennen tehnytkään, mutta se toimi Nemille tosi hyvin.



Sitten yhelle hypylle kokeiltiin jalkaohjausta, mikä kans toimi tosi hyvin. Mutta vaatii meikältä kyllä paneutumista. Koira kun kattoo niitä mun jalkoja ja niitten suuntia, liikkeitä ja liikkumattomuutta. turha siinä on käsillä (yläilmoissa) huitoa ja huudella käskyjä... 

Ei kommentteja: