tiistai 6. maaliskuuta 2012

M27 toko



Ohjatut toksut. Merri reeni tällä kertaa jo klo 18(-19), kun ilmeisesti muut hurlumheiläiset oli hiihtolomalla, tai jotain.



Tehtiin toosi hyvä paikallaoloreeni. Merri ei nyt vonkunut. Mutta jotta ei voitas ylihehkuttaa tuota onnistumista, niin eiköhän se noussut ylös omia aikojaan, eli sitä sain sitten simputtaa sille. Kun tulin siihen sen viekkuun. Kun mulla välähti mitä pitää tehä niin koirakin toimi ihan hienosti...



Kaukoista  sai kysyä jotain mitä tahto ja mä  sain pari reenivinkkiä. Itekseni harkkasin kaukoja kepin kanssa (eli esteenä ettei koira tuu eteenpäin), noh ei tullu eteenpäin mutta siirty taaksepäin. Komsiikomsaa.



Tein myös seuruupätkiä.



Ja luoksetuloja, pysäyksillä ja ilman. Siis ihan avo-luoksareita.



Ja metallinoutoa. Haki. Ja haukkui. Palkkasin siitä (koitin olla välittämättä haukkumisesta) pallolla, jotta koira tykkäis metallinoudosta. Eli koitin leikkiä.. mutta ehkä se meni yli ja siks tuli haukku. Tai sitten se oli protesti haukku "onko mun ihan pakko koskee tuohon?" tyyppisesti.



jalkojen väli pujoa yms temppuja välihupina.



sitten ohjatusti naksuteltiin "ruutua" eli numerotörppöjen väliä. Jossa myös Jenni (mun toiveesta) sumutti Merriä kauhupullolla. Merri olikin hetken aikaa keskittymeenmpi tekemiseen eikä haukkuminen ottanut pääroolia. Toki se oli hieman epäileväinen Jenniä kohtiaan, mutta ei täysin lamaantunut kuitenkaan eli pysty tekemään asioita.



tehtiinkö me jotain muuta?



Joo. Tehtiin me. Iteksemme. Avon jäävät. Maahanmeno hiano. Seisomisessa liikku kun menin takaste joten otin pelkkää seisomista simputuksena uusiksi.



entäpä sitten?



Alussa tehtiin kontaktiharkkaa pareittain. Häiriköijän koira paikallaoloon (merri pysy - jee) ja perusasennossa taas piti pysyä vaik toinen teki kaikenlaista häiriöö. Merri paransi tässä suoritustaan ihan selkeesti :)

Ei kommentteja: