keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

N44 toko



Ohjatut tokot ma-iltana.



Häiriöpaikallaolot. Puolet koirakoista häiriköi kun toinen puoli teki paikallaoloa. Pikkasen Nemin pää pyöri mutta muuten oli oikeenkin tiitteränä.



Kontaktikävelyä niin että toinen pari tuli vastaan - täysin samalla linjalla. Ja sitten kun kohattiin niin pysähyttiin ja Jennin luvalla käännyttiin takas tulosuuntaan palkkaamaan koira. Nemi pysy hyvin kontaktissa ja sieti kivasti vastapariaankin.



Tunnarireeniä. Ensin piilottelin yhtä ja pohin, että saas nähä kun Nemi ei osaa vielä noutaa. Mutta innolla se meni sinne kapulalle eli etti sen ja nosti sen maasta. Ei toki tuonut sitä mulle, mutta en sitä siis vielä siltä odottanutkaan.



Sitten tehtiin (mulle) uutta tunnari-reenileikkiä, jossa kapula laitettiin kompostiverkon alle ja naksautettiin ja palkattiin koira kun se haisto sitä kapulaa. Koiraa ei saanut siis palkata jos se tökki kapulaa tassullaan tai alko hampailla ronkkimaan sitä. Nemi teki vain pari huonoa yritystä - mutta muuten oli ihan loistava tässä. Jenni siirteli kapulaa paikasta toiseen. Siis tehtiin tuo harkka näin:

ensin pelkkä oma kapula, sitten oma ja yks vieras, sitten omaa ja vierasta vaihettiin eri kohtiin, ... jne ja lopulta verkon alla oli se oma kapula ja kolme vierasesinettä.



Eli pitäisi mennä ostamaan kompostiverkkoa. Kaiken muun toko/reeniromppeen kaveriksi.



Muulla ajalla tein seuruuta, kaukoja, luoksetuloja (sekä tänne että sivulle käskyllä tuli sivulle istumaan... että kumpaa sitten käyttäisi..).



Nemi muuten oli ihan älyttömän väsy tokokokeen jälkeen. Paineli heti nukkumaan. Vissiin henkisesti tosi rankka kokemus. Tokoreenit se kyllä jaksoi hyvin reippaasti työskennellä, mutta seuraavan aamun ageissa ei ollut niin virtaset matkassa kuin mitä yleensä. 



Ei kommentteja: