maanantai 29. marraskuuta 2010

Kaamosralli


 Kävin sunnuntaina Nemin kanssa aksailemassa Kemissä. Muistelin, että viime vuoden vastaavassa tapahtumassa ajattelin että ei pakkaskelit ole ihmisiä varten mutta niin vaan tuonne halusin kisaamaan. Eikä siellä nyt niin järjetöntä (kylmyyttä) koettu kuin mitä olisi voinut luulla tai muiden puheista kuvitteli. 

Eka rata oli kroatialaisen Alen Marenkovic'in käsialaa. Alkuun yritin tehdä ihmisnuolta ja seuraavalle hypylle ihan vaan taakse lähetystä. Mutta tuo ei ihan onnistunut. En osaa lähettää koiraa enää takaahypyille ilman että se kiertäisi koko esteen. Ei siis hypännyt takaa. Siitä eka kielto. Radan toinen kielto tuli jonkinmatkan päästä (este nro 7) putkelta, sain koiran kyllä ekan putken pään ohitse mutta sitten kieltäytyi putkelta. Joko mun huonon ohjauksen takia, enkö kuitenkaan ottanut sitä tarvittavaa askelta? Tai siksi koska tuomari seisoi siinä likellä - Nemihän reeneissäkin väistää ihmisiä vastaavissa tilanteissa. 

Muutoin rata oli erittäin bueno! Kepakot ja kontaktit toimivat halutulla tavalla. Ja muille esteille liiteli vauhilla ja nappulasti muutenkin. 

Yliaikaa tuli sitten reilumman puoleisesti, vaikka mun mielestä vauhti oli hyvä. Kroaatin ia oli ihan omaa luokkaansa. 

Toka rata oli J.Tienhaara hyppäri joka meni ihan mäkeen. Jäin jälkeen, koira pyöri ja huusi ja tuli kieltoja ja hylsy. 

Ei kommentteja: