tiistai 9. elokuuta 2022

Miksi kaikki tapahtuu sunnuntaisin?

 Höntsäkurssi ois haluttu sunnuntaille. Noh, se ei toteudu se kurssi kun meitä oli muitakin kuin minä, jotka kertoivat, että eivät osallistu vetohommiin jos oma koira ei pääse ryhmään. Muitakin joilla ei ollut talkoopisteitä ja joille voitu luvata ryhmäpaikkaa. Tosin mulle ei ois käynyt edes se sunnuntai kun panttaan sitä päivää koiratanssille (ja kerran kuussa olevalle tokolle). Vaikka mitään tietoahan ei ole siitä, että oltaisiin edes pääsemässä sinne tanssitunneille. 

Okk:lla on nyt ryhmiinhaku eri lajeihin käynnissä. Täytin huvin ja huumorin vuoksi Taralle myös rallytokoon ryhmähakuilmoittautumisen. Vaikka se ei ole reenannut lajia kuin pari kertaa koko pienen elämänsä aikana. Eikä meillä ole niitä talkoopisteitä tietty tähänkään. Ihan vaan heittelen arpakuutioita säkkiin ja kattelen saadaanko jostain jotain. Rallytokon treenipäivät ovat muuten sunnuntai (tadaa) ja torstai, ilmoitukseen laitoin, että sunnuntait eivät käy meille. 

Kesällä pohdin myös, että olisinko hakenut Taralle Ihana Koiruus -koirakoulusta tokoryhmäpaikkaa. Mutta kun selvisi, että siellä tokot ovat (arvaatte varmaan) sunnuntaisin, niin päätin unohtaa koko jutun. Tässä vaiheessa laitoin Jennille viestiä hänen tokoistaan ja päädyttiin sitten siihen tokotukseen (sunnuntaille). Tämän jälkimmäisen sunnuntaitreenin ostin/otin sillä kun reenit ovat vain kerran kuussa, että jos ollaan koiratanssissakin niin kerran kuussa ei ole mikään paha menetys Taran tanssiuralle jos Kiki tanssii koko tunnin (kuvainnollisesti) ja Tara tekee vähemmän (tai ei osallistu ollenkaan). 

Sitten kyselin eräistä agireeneistäkin. Arvoskelen ees-sun-taas tätä Taran agiasiaa. Ne reenit mistä kyselin, olisivat myös sunnuntaisin ... 

Ei kommentteja: