perjantai 15. lokakuuta 2021

ER ja muita sarjoja

 Päätin just melkoisen tv-sarjamaratonin kun sain katsottua Teho-osaston kaikki jaksot. Viisitoista kautta siis. En tokikaan ihan putkeen (ihan niin hullu en sentään minäkään ole 😂). Teho-osastoa katsoin hyvinkin aktiivisesti toki silloin kun se alunperin tuli televisiosta, niitä ensimmäisiä kausia, mutta näitä viimeisiä en sitten enää ollutkaan nähnyt. 

Sairaalasarjoista aloin katsomaan pari päivää sitten uutta tositapahtumiin ilmeisesti pohjautuvaa Dr. Death, josta en parin jakson perusteella osaa vielä sanoa tykkäänkö siitä vai en. Kolmas sairaalasarja, jota olen viime aikoina katsonut on Good Doctor - se löytyy Viaplaylta (kaikki viisi kautta). Siinä olen muistaakseni kakkoskaudessa menossa. 

Rikossarjoista katsoin ihan vasta sarjaa nimeltä NCIS ne kaudet mitä Viaplaylta löytyi (viimeisin katsottu kausi taitaa olla 17. ihan alusta asti en ole ko sarjaa nähnyt koska kaikki alkupään jaksot eivät ole nähtävissä tuolla (mikä muuten onkin ihan idioottimaista että suorapalveluissa ei ole alusta asti jotain sarjaa ... ihme hommaa joskus kun on vaikka kaudet 3-5 tms)). 

Eetun kanssa alettiin katsomaan joitain viikkoja sitten Game of Thrones'ia (ei olla aiemmin katsottu sitä), siinä ollaan nyt neljännessä (tai viidennessä) kaudessa menossa. 


(jos unohdin jonkun sarjan mitä olen viime aikoina katsellut niin lisäilen sen tähän myöhemmin)

Ei kommentteja: