tiistai 3. marraskuuta 2020

Marrasmyrsky

 Suurinpiirtein koko viime viikon satoi vettä. Paitsi lauantaina oli hetken aikaa satamatta, loppupäivästä satoi vettä mutta oli pakkasta joten oli jäätävän liukasta kaikkialla ... Sunnuntaiksi sää lämpeni ja jäät lähti, mutta eipä se silti malttanut koko päivää olla satamatta. Maantaina (eli eilen) sitten oli tuo otsikon mukainen marrasmyrsky; satoi ja tuuli sen verran, että meiltä meni illalla sähköt muutamaan otteeseen joksikin aikaa. 

Lauantaina Eetu ja Kiki juoksivat Koiteliin, mä menin sinne autolla ja räpsin muutaman kuvan ennen kuin juoksijat pääsivät perille (nappasin Kikin kyytiin ja Eetu juoksi takaisin kotiin). 



Sunnuntaina kävin räpsimässä kuvia raveissa. Hevosista tai raveista en ymmärrä mitään, aiemmin en ollut raveissa käynyt, mutta kun sain sinne kaveriksi kokeneen ravi-ihmisen niin oli helppo olla radan reunalla räpsimässä, kun toveri kertoi millainen kisa on milloinkin tulossa (mikä matka, mistä lähtö jne). 











Kokeilein ensimmäistä kertaa myös ns pannaus-kuvausta. Kuvat onnistuivat paremmin kuin oletin (ensimmäiseksi yritykseksi, ilman jalustaa tms tukea). 

Ei kommentteja: