tiistai 3. marraskuuta 2020

Viimeaikojen tanssit

 Kiki on ollut ihan hyvässä treenivireessä viime aikoina Okk:n hallilla koiratanssitreeneissä. Tottakait se havaitsee jos viereisten kenttien tokotreeneissä on liiallista meininkiä, mutta se ei onneksi ole näyttänyt ottavan niistä ahdistusta vaan on jatkanut toimintaansa kun on huomannut Jotain Tapahtuvan jossain. 

Olen viime aikoia tehnyt paljon sellaisia mielentilatreenin ja kehäänmenotreenin sekoituksia mihin olen sekoittanut improa - ja Kiki on näistä harjoituksista ihan liekeissä. Palkka rasiassa, jonka se saa vaihtelevasti joko kehässä temppujen jälkeen (vaihtelen temppujen määrää) tai kun on tultu takas kentän laidalle, repun yms luo. Toisinaan olen myös palkannut Kikiä vinkulelupatukalla, nämä lelupalkkaukset ovat tulleet treenin alussa ja aina siellä "kehässä". Noissa improkehä-treeneissä kaikki Kikin tarjoama on jees, vaikka itse olisin miettinyt jotain muuta, niin ei haittaa yhtään jos se kesken seuraamisen tekee pyörähdyksen - tai mitä milloinkin. Pääasia, että koira on hyvässä tekemisen-meinkinki-mielentilassa. Jos alkaa haukkumaan eli kiihtyy liikaa niin se ei tokikaan ole hyvä. 

Lisäksi on tehty eri temppuja epämääräinen kasa per treeni. Seuraava koreo kun ei ole vielä missään vaiheessa niin pitää vahvistaa temppujen osaamista ja edistää keskeneräisiä / uusia temppuja, josko niistä joskus saisi jonkun kokonaisuuden aikaan ... 

Ei kommentteja: