sunnuntai 25. lokakuuta 2020

Lajeja

 Ilmoitin Kikin kevättalvellekin nosettamaan Kismalle. Siitä tuli siis ennakkokysely, että jatketaanko valmennusryhmässä. Noseilu on ainakin nyt syksyllä vaikuttanut -taas vaihteeksi- oivalliselta harrastukselta Kikille, joten mikä ettei sitten jatketaan sen parissa. 

Käytiin muutaman yön minilomalla Rukalla. Tänään kotiuduttiin sieltä. Siellä oli kivan talviset kelit, hienon näköiset maisemat ja muutama aste pakkasta. Kiki tykkäsi kovasti kun oli lunta (!). Kun oli kotiuduttu niin luin facesta, että jotkut kaverit olivat käyneet eilen Kuusamossa rallytokokisoissa. Enpä edes tiennyt, että siellä sellaiset kisat olivat. Ei niin kuin yhtään tuntunut siltä, että olisi pitänyt yhdistää lomareissu kisoissa käymiseen. Sama homma kun parin viikon päästä on Okk:lla rallytokokisat, en edes yrittänyt saada sieltä kisapaikkaa. Jotenkin ei tuo rally tällä hetkellä nappaa. Ehkä se joskus taas nappaa, että en sano, että ei joskus rallateltas taas. Mutta ei nyt. 

Sen sijaan mua ehkä vähän kiinnostas toko taas. Kun vaan keksisin jonkun tehokkaan jujun millä saisin Kikille sen kapulan pidon opetettua. Kun tietäisi, että just tämä tapa toimisi niin siitä varmaan saisi sitkeyttä reenatakin sitä pitoa ;-) 

Ei kommentteja: