keskiviikko 10. kesäkuuta 2020

Parit rallyt

Meillä on ollut maanantaisin korvausrallytreenejä, kun keväällä rallyt katkesivat koronan takia. Itsellä on ollut kaikenlaista minkä takia en ole päässyt joka kerta noihin treeneihin osallistumaan, mutta kahdesti ollaan kuitenkin (tähän mennessä) päästy rallyttelemaan.

Ensimmäinen kertana oltiin Haukkiksen ulkoagikentällä (silloin ei vielä esteet olleet ulkona eli kenttä oli vapaana). Ensimmäinen kierros meni lähinnä ulkotreeni-ihmettelyyn. En siis juurikaan ole Kikin kanssa ulkokentillä treenannut (sitä ei lasketa että lenkeillä tehdään jotain pientä, mutta ulkokenttä treeni-treeniä ei olla tehty pitkään pitkään aikaan). Toinen kiekka meni jo tosi tosi hyvin ja me lopetettiin siltä kerralta treenaaminen sitten siihen.

Tällä viikolla käytiin sitten rallyilemassa Kaukovainion urheilukentällä. Kenttä on iso. Toisessa päässä oli joku muu porukka reenailemassa jotain koirajuttuja. Kentän toiselta puolen menee sekä autotie että pyörätie. Kentän muilla laidoilla on metsikköä, ja ainakin just siellä päädyssä missä oltiin niin metsässä menee paljon polkuja. Paljon polkuja tarkoittaa satunnaisia kulkijoita, kulkijoita joista osa tuli tai meni myös ko kentän kautta. Normi liikennettä siis. Paitsi, että kun on koira joka huomaa kaiken ja keskittyminen herppaantuu vähän kaikesta häiriöstä niin eipä nuo treenit kaksisesti menneet. Ekalla kierroksella yritin tehdä rataa, toisella mentiin kylttien seassa kontaktikävelyä  - joillekin kylteille pysäytin koiran muttei edes yritetty tehdä kylteillä olevia tehtäviä.

Että joo, ei haittaa kyllä yhtään ettei nyt ole rallykisoja. Kikin kans ei tod vois kisata ulkona (rallya tai mitään muutakaan. Tai ehkä nosea voisi, mutta se onkin ihan toinen juttu se).

Ei kommentteja: