tiistai 9. kesäkuuta 2020

Pari jälkee

Viimeisen jälkipäivityksen jälkeen olen treeninyt Kikin kans metsäjälkeä kahdesti. Viimeksi eilen. Molemmilla kerroilla pistin nameja enää about joka kolmannelle askeleelle. Eilen tuli yks selvä kulma minkä namitin paremmin. Kumpaakin jälkeä ajettaessa oli kohtia missä mietin, että meninköhän mitä kautta kun jälkeä tein eli kiersinkö jonkun muun miltä puolelta. Onneksi kummallakin kerralla annoin koiran  tehdä hommia enkä puuttunut siihen, koska kävi niin, että hetken päästä paikka näytti taas varmasti tutulta ja totesin, että koira oli mennyt just oikiaa reittiä. Nenä ei pysy tiiviisti maassa kun nameja on harvemmassa, mutta koira kyllä selvästi siis kulkee oikeaa reittiä. Höntsäjälkeilyyn riittää tuo "taso" (tai tapa) ihan hyvin.

Edelleen on opettamatta ne esineet / kepit sinne jäljen sekaan. Kun en tiedä riittääkö mun koira-aktivointihöntsäilyyn ihan vaan tuo jäljestys ilman mitään esinejippoiluakin.

1 kommentti:

Terhi kirjoitti...

Meillä humputellaan jälkihommia myös just noin ilman esineilmaisuja, kun jälki on repertuaarissa vain aktivointipuuhana. Ja itse asiassa ollut sellaisenakin tauolla pitkään, kunnes tänä kesänä olen taas noita jälkiä tehnyt. Koira tykkää :) .