tiistai 25. helmikuuta 2020

Tarjoushaukka

Kuten aiemmin kerroin, niin Kiki on ollut hieman huono syömään tässä Nemin kuoleman jälkeen. Huono syömään ruokaansa eikä lainkaan niin ahne kuin aiemmin, jotkut herkutkaan eivät enää maistu (kuten jotkut puruluut - ne hampaille "hyvät" pedigree tuotteet ja mitkä lie), koira ottaa mielellään herkun, mutta yleensä vaan kätkee sen jonnekin. Ensin leikkii sillä, sitten piipittää sille ja lopulta "piilottaa" sen.

Enivei. Kun koira oli nirppanokkailijana niin syötin sille välillä raakaa ja välillä jotain purkkiruokaa, jotta se nyt kuitenkin jotain söisi. Rupesin jo miettimään, että pitäisikö mun kuitenkin etsiä sille jokin muu nappulamerkki kuin se mihin syksyllä päädyin. Ihan vain hintapoliittisista syistä. Koska jos murot ei koiralle maistu niin miks ostaisin sille kahdeksankympin (tai jotain niillä main) pöperöä kun voisin ostaa edullisempaa ja silti laadukasta jos tarkoitus on ruokkia koira jollain 50/50 tavalla (tai jotain).

Bongasin kuitenkin viime viikolla Mustin & Mirrin mainoksen, jossa tämä ruoka oli 25% alennuksessa :) Lisäksi mulle oli kertynyt pari euroa M&M bonusta, joten sain 12 kilon säkin alle kuudellakympillä.

Bonuksena vielä sitten se, koiralle rupesi taas ruoka maistumaankin ... (ilman mitään lisäkesäätöjä).



Ei kommentteja: