sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Kikin paluu näytelmäkehiin

Eilen käytiin siellä Tornion ryhmänäyttelyssä, mikä olikin sitten Kikin ensimmäinen halli/sisänäyttely. Näyttely pidettiin torniolaisten koirahallissa, samassa sijainnissa olen joskus käynyt Nemin kanssa aksaamassa, mutta tuossa hallissa en ollut aiemmin vieraillut (eli se on rakennettu sen jälkeen kun lopetin aksakisaamisen tai ylipäänsä kisaamisen Nemin kanssa).

Halli sinällään ei tainnut Kikille tuottaa ongelmia, hyvin paljonhan Kiki näyttelyssä oli omassa kevythäkissään, mitä nyt välillä kävi ulkona pissalla ja Eetu treenautti(/jaloitteli/totutti paikkaan) sitä hieman ennen kehää.

Ainut isompi ongelma Kikin Tornion hallissa käynnissä oli se, kun tuomari halusi katsoa millaiset korvat koiralla on, ja tähän se sitten käytti lelua. Eli heitti lelun - kun olisinkin sen saanut nauhalle ... Niin tuli "nätti" niiaus koiralta, eli Kiki meni matalaksi ja yritti väistää / paeta tilannetta. Koska koira ei toiminut siten kuten tuomari olisi halunnut eli tuomari ei nähnyt korvien asentoa toivomallaan tavalla, niin tietysti se toisti sen leluleikkinsä - ja taas Kiki oli entistä enemmän kauhuissaan.

Vaikka olisin ollut kehässä niin en olisi varmaan sanonut tuomarille mitään "tämä pelkää lentäviä leluja" ...


Enivei, tuloksellisesti meni tosi hyvin eli Kiki sai
VAL ERI1 SA PN1 ROP

Arvostelu meni näin:
"4v. valionarttu. Erinom. tyyppi. Keskikoko. Tyypilliset mittasuhteet. Hyvä pää. Hyvä raajaluuston vahvuus. Liikkeessä kaunis häntä. Tänään hieman pehmeä karvanlaatu. Eloisa luonne. Tyypilliset liikkeet"

Tuomari Mari Lackman.Rotukehässä Kiki tuon niiauksen lisäksi haisteli lattiaa jonninverran, jatkokehässä esiintyi jo paremmin, mutta menestystä sieltä ei tullut.

Ei kommentteja: