perjantai 19. heinäkuuta 2019

Whaat - kisoja?!

Jep. Olen katsellut hieman Virkkua. Josko aloitettaisiin se kisaamisharjoittelu niistä rallytokokisoista. Saattaapi olla siis, että jossain tässä loppukesän huittehilla ilmoitan Kikin jonnekin kisoihin. Eipä sitten niitä epiksiä ole kohdalle sopivasti sattunut, joten mennään harjoittelemaan (ehkä) oikeisiin kisoihin.

Pitäisi

  • hankkia kisaamiseen soveltuva panta
  • harjoitella lähtökylttiä
  • (+ ja ehkä vähän muitakin kylttejä muistutella mieleen ;-))
Tällä hetkellä ajattelen asian niin, että rallyssä on niin monta vierasta elementtiä itselle, että joskun olemme kisoissa niin en tule uusimaan kylttejä. Vaikka kuinka pieleen menisi asiat. Koska se sekoittaa pakkaa vain lisää, siis omaa pääkoppaa. Liian tuntematonta aluetta on itselle se uusiminen (en hallitse tilannetta; en tiedä mitä tehdä; koirakaan ei tiedä; menee sitä enemmän kaikki mönkään). Eli kisatilanteen harjoittelemisen kannalta parempi poistaa kaikki epävarmuustekijät tilanteesta. Tiedostaen, että tuon seikan takia voi olla hyvin paljon mahdollista, että tulemme saamaan paljon hylkyjä (mutta niihinhän oon tottunut jo aikoinaan aksamaailmassa ;-)). 

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Rally-tokokokeisiin on tällä alueella tosi vaikea päästä. Tuttu on koko kesän yrittänyt, mutta ei ole onnistunut ennen kuin ensi kuun Muhoksen kokeeseen, jossa on villakoirilla etusija. Mutta kokeile onneasi toki, rally-toko on hauskaa (niinkuin nyt kaikki harrastaminen koiran kanssa).

Kaisa kirjoitti...

Mä itseasiassa suunnittelin tulevani sinne Muhokselle ;-)
Mutta olin reissussa just sillon kun ilmoittautuminen aukesi ja just äsken pääsin katsomaan Virkkua todetakseni, että koe on jo täynnä :-(

Että se siitä sitten. En tiedä mihin / milloin uskaltaudun yrittämään koepaikkaa / kokeiden korkkausta.