sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Toiset tanssit

Tänään oli Kikin toiset "oikeat" tanssiryhmätreenit Haukkiksella.

Jatkettiin viltti-teemalla, mutta hieman erilailla kuin viimeksi. Eli kun edellisten treenien jälkeen ajattelin, että joskus voisin treeniä sitä että vien koiran taluttimetta viltille ja takaisin. Niin nyt päätin heti ottaa härkää sarvista. Ensin tehtiin normi treeni eli koira hihnassa ja temppuja viltillä kehässä ja takaisin varikolle.

Ja sitten niin, että otin hihnan pois kehän reunalla ja kontaktikävelytin koiran viltille tekemään pari temppua ja palkkasin sen sitten siellä. Tähän erityisreeniin mulla oli mukana rasiassa lötköruokaa ja Kiki oli yli-innoissaan. Eli tästä superhauskasta treenistä seurasi ylivirettä eli ääntelyä. Mutta olipahan koira kontaktissa eikä karannut toisten reenijöitten luo tai mihinkään muuallekaan. Eli tavoite täyttyi :-)

Ja pääsi se Kiki vähän jotain temppusiakin treenimään eli ei mennyt pelkiksi vilttileikeiksi.

Lisäksi kuunneltiin meidän biisiä. Kiki ei kuunnellut kun oli silloin autossa. Ja pyysin kommentteja / ehdotuksia siihen yhteen kohtaan mitä oon pähkännyt. Sainkin siihen ihan hyviä ehdotuksia, näillä näkymin vahvistan "front" temppua ja teen sitä siinä "taiteellisuus" -kohdassa :-)

Bonuksena puhuttiin vielä ratakartastani eli kehän käytöstä ja sain siihen kans hyviä vinkkejä eli sekin taisi mennä osittain uusiksi (ihan hyvä) :-)



Ei kommentteja: