tiistai 11. kesäkuuta 2019

Kesällä treenataan ulkona(kin)

Taannoin oli juttua siitä, että kesäkaudella pitäisi panostaa, tai ainakin käyttää osa ajasta, myös ulkolajeihin. Viikko sitten kävin Kikin kanssa vuoden tauon jälkeen hakutreeneissä. Ja voi pojat! Kikillä oli niin kivaa. 💛

Olin ajatellut, että tehtäisiin pari lyhyttä muistuttelu/herättely treeniä. Mutta eikä mitä, Kiki oli ihan liekeissä. Noh, ei me mitään vaikeita treenejä nytkään tehtyä, mutta parin sijaan tehtiin neljä hakuharjoitusta ja lisäksi minua kehoitettiin pistämään mietintämyssyyn, että minkä ilmaisutavan haluaisin Kikille opettaa. Että olisi fiksua edetä treeneissä vaikkei mitään kisatavoitteita olekaan. Ja tottahan se on ... En nyt tosin ole vielä päättänyt mitään. En nimittäin tiedä, että onko Kikillä pokkaa haukkua tarpeeksi (yksinään / vieraille) vaikka se äänekäs koira onkin, niin onhan se melko pehmeäkin.








Tänään sitten tein koirille jäljet Haukkiksella. Kikillä alku meni sähläämiseksi kun oli niin innoissaan (siitäkin,. taas) mutta loppu oli jo tosi hyvä. Tein melkoisen pitkän jäljen sille ts yllättävänkin pitkän mun tekemäksi ;-)
Ja Nemi yllätti positiivisesti kun se jopa oli juonessa mukana (joskus kauan sitten kun oon sen kans jälkeä yrittänyt treenata niin se on ollut jotenkin ihan pihalla koko hommasta, siis kauan kauan sitten eli sillon ei ole vielä mennyt mummoutumisen piikkiin ;-)




Ei kommentteja: