lauantai 15. elokuuta 2015

Vko 33, omatoimireenit

Kävin aamulla Nemin kanssa hallilla (Univet keikan jälkeen).

Ensin tehtiin ruutu. Kaks harkkaa: ruutumatolla (hakeutu ensin hieman nurkkaan ts kulmatörppöjen luo, mutta ilman eri kehotuksia etti sen maton ja pisti tassunsa siihen (!). Sanoin "seiso" ja seisohan se, joten menin palkkaamaan ja leikityttämään siilellä) ja toinen lelulla. Eli vein lelun ruutuun ja lähetin koiran sinne, en käskeny mihinkään asentoon paikalleen vaan leikittiin sitten sillä lelulla :)

Tuon perään tehtiin pieniä aksajuttuja. Kuten tarjoamisagia (mikä on edelleen koiran suosiossa), jotain rallatuspätkiä esim päällejuoksulla, jotkut harkat sisälsivät hyppyjen lisäksi pujon ja keinun.

Tuon jälkeen seurautin koiraa agiesteiden seassa ja se ei langennut ansoihin (eli karannut esteille, ei ees yrittänyt vaikka vierestä vietiin monta kertaa) vaan seuras tosi tiitteränä. 

Lopuksi tehtiin vielä hyppynouto. Oli ihan intona menossa, piti hieman rauhotella, hyppäs, haukku kapulaa, otti sen vasta kun annoin uuden käskyn, sitten kyllä hyppäs sen kanssa paluu hypynkin ja tuli hyvin mun viekkuun. Siihen päätettiin meidän reenailu - tai jotain taidettiin vielä leikkiä muttei varsinaisesti harkattu mitään. 

Jäähylenkki kierreltiin hieman eri katuja kuin yleensä Martsasa ja taisi lenkille sitä myöten tulla pituuttakin enemmän kuin normaalisti.

Nemi tänään Martsassa.

Ei kommentteja: