tiistai 14. huhtikuuta 2015

Missä vaiheessa puntteilu ei enää ole pakkopullaa? ;) (JM10)

Huh. Olipa taas työn ja tuskan takana saada itsestään niin paljon irti, että tuli käytyä salilla. Näyttää nämä salipäivitykset toistavan itseään. Mutta kerrotaan nyt kun ollaan sille tielle lähdetty - reenit ku reenit (koiran tai mun) ;)

Sinällään veikeä tunne näin jälkikäteen (käteenpä hyvinkin, hehheh), kun käsivarsien lihakset (? onko mulla semmosia) tuntuvat. Siis jotenkin värisevät, hankala selittää. Mutta puntteilu tuntuu ottavan eniten käsiin, niissä lienee siis huonommat lihakset kuin jaloissa. Tai sitten liikuttelen suurempia kilomääriä käsireeneissä kuin mitä jalkareeneissä. 

Alkuverkaksi juoksumatolla hölkkäilyä kilometrin verran. Siinä juoksennellessa katselin, että ikävän paljon oli porukkaa liikenteessä. Olin näet salilla puolenpäivän kieppeillä. Vasta, kun en aiemmin saanut aikaiseksi ... Siis. Esim taljat olivat varattuina samoin moni muu paikka. Alkuverkan jälkeen menin tekemään ne jalkojen koukistus liikkeet kahella eri laitteella. Just kun olin toista sarjaa tekemässä niin huomasin, että toinen taljoista (se sopivasti mikä mun mielestä niistä on miellyttävämpi käyttää) vapautui. Joten menin tekemään siihen liittyvät ohjelmanumerot eli nilkkaliike (3*15 molemmilla jaloilla), paino 10 kg. Tuon jälkeen vaihdoin ylös tangon ja hain tasapainotyynyt ja seisoskelin niillä ja kiskoin sitä tankoa käsilläni. 25 kg, 3*20. Sitten vaihdoin tangon köyteen ja tein sen lapapuitten liikutteluliikkeen (se köysi liike jota en tehnyt ekoilla kerroilla kun en muistanut mistä on kyse). 6*20 (ts kolme molemmilla jaloilla (siis toinen jalka on takana ko liikkeessä)).
Seuraavaksi kävin tekemässä selät (3*20, 39kg) ja vatsat (3*20, en muista paljonko oli kiloja). Sitten tein käsipunttiliikkeet ja kokeilin kyykkyjä, mutta polvi ei tykkää edelleenkään (se vasen, se muuten oikutteli myös Japanin reissulla ...). Lopuksi verkkakävelin juoksumatolla reilun 5min.

Loppuun vielä muodikkaita saliräpsyjä ;) Teidän onni, että mun kännyräpsyistä ei juuri tolkkua ota :D




Ei kommentteja: