maanantai 10. joulukuuta 2012

N160 tok

Viime tiistain tokot. Oli hyisevän kylmää, joten testasin ekaa kertaa reenirupeamaa niin, että otin kevythäkin mukaan halliin ja toinen koira ootteli toisen tunnin ajan kevarissa. Yllättävänkin hyvin tuo sujui. Merri ensin hieman koitti pullistella mökkiään ja jossain kohtaa kun kovasti Nemiä kehuin niin alkoi jotain metelöimäänkin, mutta vaikeni onneksi melko pian. 

Nemin kanssa sain tehtyä tosi tosi hyvät vauhtinoutoharjoitukset. Koira rynni innolla kapulalle (hetsailin sitä kapupalla ennen kuin heitin kapulan). Lisäksi se taisteli siitä kapulasta pari kertaa !!!! x n :)

Teimme myös ruutua. Aiemman naksutteluharjoittelun sijasta lähettelinkin Nemiä kosketusalustalle. Koska mun palkan heittelyt on niin heikkoja (ei lennä nakkikikkare juur minnekään asti) niin Jenni palkkaili koiraa siit ruudun vierestä. Nemillä meni hetki että se yhdisti päässään, että mitä sen pitääkään tehdä. Mutta ihan itte oivalsi, ensin juoksi ruudun läpi, sitten käväs Jennin luona ja sitten lamppu välähti ja pisti tassunsa kosketusalustalle :)

Sitten otinkin harjoituksen jo kauempaa ja vieläkin vähän kauempaa ja hienosti Neppula toimi <3 Tosin hieman jäi mietityttämään, että oisko pitäny sanoa joku muu sana kuin "koske" kun se on aika yleismaailmallinen sana. Sama sana on myös siihen, että tökkää nenällään mun kättä. Pitäisi ehkä naksutella sille tuohon alustakoskemiseen se ruutu-sana?!?

Tehtiin myös kaukoja. mullei ollu alustasysteemimukana. Mutta tehtiin noita muuten. Seisomisesta maahanmenoon tarvii lisää ja lisää käsiapuharjotuksia joiden edistymisen edistymiseen tuli Jenniltä vinkkejä. Siis käden liikkeeseeni. 

Hmm. Mitä muuta me harkattiin? Itekseni otin paikallaoloja etupalkalla. Ei se ny ennakoi sitä istumista kun etupalkkareeneissä en käske sitä istumaan laisinkaan. Tosi lähelle koiraa pystyn menemään seisomaan eikä se siitä pompi ylös. 


Ei kommentteja: