maanantai 17. joulukuuta 2012

Luimu luukku

Eilen otettiin kasoittain valokuvia koirista. Olinhan viitannut innokkaasti kun Lapikkaassa (lappalaiskoirien keskustelupalsta) kyseltiin, että ketkä haluavat osallistua joulukalenteriluukkujen tekemiseen. Uhkaavasti oman kuvan päivä läheni eikä kuvan kuvaa (joo joo, kansiot pullollaan kuvia, mutta ei sitä THE kuvaa) ollut olemassakaan. Tietenkään viikonloppuna ei ollut edes nätti ilma, jotta olisi voinut mennä talvisen aurinkoisia piharäpsyjä ottamaan. 

Pihalla otettiin kuitenkin joitain kivoja kuvia koirista ja sitten oli vielä se idea sisäkuvista. Kameran ominaisuudet (heikko valovoima) tulivat toki vastaan. Samoin kuin se, että koiria hivenen hirvitti olla niin likellä kynttilää. Tai ne eivät "taipuneet" siihen kohtaan mihin kuva-asettelun kannalta olisi ollut kivointa... 

Kalenteriluukuksi valikoitui kuva, jossa mielestäni oli tunnelma kohdillaan ja Nemin ilme kruunasi kaiken. Jotkut pihakuvat olisivat toki olleet tarkempia jo sen paremman valaistuksenkin (päivällä otettu kuva, sisäkuvissa oli illempi ja valot sammuksissa jotta ois oikeesti hämärää ja kynttilä nätimpänä) vuoksi. Mutta kuten sanottua, kivempi, jotta kuvasta löytyy (ainakin itse löytää, jos muut eivät löydäkään) joku juju ;)

Plus, kuvassa oleva teksti, sen voi ymmärtää monin tavoin. Vaikka ihan vain niin, että oliko Nemi tuhma kun se karkasi tästä kuvamallin työstään hyvin liukkaasti kun sitä kauhistutti olla niin likellä kynttilää. Vai oliko se kiltti kun se kuitenkin istua napotti jakkaralla edes tovin? 


1 kommentti:

Terhi kirjoitti...

Kuvaava ilme, ei voi oll aihan varma että onko metkut mielessä vai ei :)
Hauska blogi-idea - omaksi ja muille muistiinpanoksi :)