perjantai 20. toukokuuta 2011

Rengasrikko ja naksut


 Keskiviikkona en surukseni päässytkään kivalle Martsakeikalle koska ajoin huolimattomasti (tai jotain) ja autosta hajosi toinen takarengas. Jotenka se siitä reeni-illasta (ois pitäny olla Nemin kanssa aksaamassa ja Merrin kanssa toksaamassa). 

Jotenka harkkasin molempien koirien kanssa kosketusalustaa. Merri tohotti ja tarjosi kaikkea muuta. Se ei meinannu muka nyt millään tajuta mitä pitäs tehdä... daa! Luulin että tuo ois ollu sille piisofkeik, tai ehkä se olikin eikä se tajunnu että voinko sitä samaa vanhistakin vanhinta juttua haluta sen tekevän. Niin tai näin, mutta Nemi oli oikein pätevänä tällä kertaa. 

Lisäksi naksuttelin tasapainojuttuja niille yhen laatikon avulla. Ja Nemille noutokapulan suuhun ottoa. Kauaa se ei sitä edelleenkään suussaan pidä, mutta tietää kuitenkin että tahon sen ottavan sen suuhunsa eikä enää hirveen usein töki sitä tassulla (josta palkkasin koiraa alunperin). 

***

Joku toinen kerta oon sitten reeninyt koirien kanssa alon jääviä ja luoksareita. Sekä Nemille pikkupätkiä seuraamista ja perusasentoja. 

Ei kommentteja: