maanantai 9. toukokuuta 2011

Rata ja makkara, rata ja makkara...,


 Otsikon mukainen tahti on Merristä varsin oiva 

Merri pääsi haukkumaan ja liitämään ja syömään agimakkaraa KAS:n iltakisoissa perjantaina. Ohjaksissa oli Eetu. 

Olipa varsin veikeetä kun eräs kanssakilpailija sanoi: "onpa varsin tutun kuuloinen ääni" kun tulimme Merrin kanssa kisapaikalle. Ja mä kuvittelin sen sanoneen tuon ihan positiivisessa mielessä...  Voi voi kun kisapaikoilla on varmasi ollut hiljaista kun Merri ei pidä tunnelmaa yllä enää juurikoskaanmilloinkaan. 

Kisat tuomaroi Mika Moilanen ja ne pidettiin KAS:n reenipaikkahallin vieressä. En päässyt  testailemaan pohjaa joten en osaa sanoa juuta tai jaata sen hyvyydestä/huonoudesta. Eetulle se kuitenkin passasi. (kävin kasn hallissa sisällä, ja siel oli älyn pehmee pohja. en tykkäis kisata/reenata siellä)

Ekaksi oli agirata. Siitä tuli tulokseksi hylky kun Merri ajautui yhellä hypyllä eri paikkaan kuin Eetu oli suunnitellut. Ts tietty itse oli väärässä kohtaa kuin oli aatellut. Tuli tökkö leikkaus, Merri pyöri about ympyrää ja väykytti ja hyppäs lopulta hypyn vääri päin. 

Hyppyradalla ei ratavirheitä. Kepit oli tosi hitaat kun ed radalla Merri sotkeutui kepeillä joten Eetu varmisteli pujottelun ja kun hän hidasti menoaan niin niin teki Merrikin...  Yliaikaa radalta taisi tulla noin kahdeksan sekunttia (ei se kaikki yliaika varmaan kepeillä tullu..). Kivan näköistä menoa kuitenkin. Ja mummulla näytti olevan hauskaa 

Ei kommentteja: