maanantai 18. huhtikuuta 2011

Huhtikuun kisaturnee, osa2 (Kokkola)


 Kisarallailu jatkui lauantaina Kokkolassa Kpkk:n uuden hallin avajaiskisoissa. Tuomarina tuolla toimi Vesa Sivonen. Olin ilmoittanut Nemin kahdelle radalle, normi aksaratoja molemmat. 

Eka rata kaatui siihen, että ohjasin huonosti ja Nemi kiersi jo aika alkuvaiheessa pari hyppyä - kokonaan. Vänkäystä siis, että sain sen suorittamaan kyseiset esteet. Sitten ois pitänyt saada koiruli pujotteluun, mutta en jarruttanut ajoissa tms jotenka koira meni ensin vauhikkaasti putkeen ja vasta sitten pujoon. Vauhti oli hyvä. Samoin kepakot (jahka sinne joudettiin). Kontaktien suoritukseenkin olin tyytyväinen. 

Toisella radalla jätin koiran puomille ja juoksin eteenpäin. Välissä oli muuri ja ois pitänyt sen jälkeen kääntää koira vasemmalle parille hypylle. Kun vapautin koiruuden puomilta en hoksannu/muistanu käyttää käsijarrua jotenka koiruus ampaisi täyttä laukkaa putkeen joka ootti siinä muurin eesä. Hupsista. Siittäku sitten jatkettiin matkaa niin jonku aikaa meni ihan jees, kunnes mun eteenpäin vievä liike johatti koiruuden taas hieman harha-askeleille  Se siis sinkoili sinne sun tänne. Otin sen sieltä taas jatkamaan rataa ja sitten mentiinkin ihan jees. Tokavika esteenä oli aa ja siitä selvittiin taas kunnialla - eli vaikka Nemi polki kaasua menemään niin ei silti ihan aivot narikassa kiihytelly. Mää tykkäsin tästä menosta! Vielä kun oppisin käyttämään sitä jarrua oikeisiin paikkoihin, niin hyvä siitä tulee 

Ei kommentteja: