keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Huhtikuun kisaturnee, osa1 (Jyväskylä)



 Oon ilmoittanut Nemin pienelle kisaturneelle alkavan kevään kunniaksi, tai jottain. Viime lauantaina aloitettiin kisakiertue ajelemalla Jyväskylään (minä, Maissi, Nemi & Kossi). Siellä oli Jattin uudessa (?) hallissa kilipailut, 2-luokat tuomaroi Sari Mikkilä.


Hallissa oli kivituhkapohja, joka ois voinut mun makuun olla parempikin. Rataantutustumisessa aattelin, että enpä tykkää. Mutta kyllähän sitä sitten kisat juoksee kun adrenaliinit virtaa  Hallin ympäristö oli todella kurainen, epätasainen, siel oli paljon muita halleja ja ravirata. Raviradan likelle käveltiin aina lenkille, mutta siel oli leikelty paljon ruusunmarjapensaita ja sekä Kossin että Nemin turkkeihin tarttui koko ajan jotain piikkioksia. 


Sarin radat oli "mukavan tuntuisia" mutta eka rata meni meiltä ihan metsikköön. Ensinnäkin alun ratasuunnitelma ei ollut kunnollinen. Ts tokihan olin päättänyt lopulta mitä aion tehdä, mutta Nemi karkasi hieman lähöstä ja myöhästyin kaikesta ja koiruus kiersi -oisko ollu kolmannen hypyn- ennen kuin sain sen menemään oikein. Sitten mentiin hetki kohtuudella. Puomi oli nopee ja koiruus ei karannut minnekkään. Sitten päädyn putki&hyppykiemuroissa ois pitäny tehä parempi suunnitelma, se minkä tein ei näet toiminut, Nemi karautti väärästä päästä yhteen putkeen. Sitten ois ollukki kepit, mutta taas koira karkasi putkeen (eriin tällä kertaa). Jahka sain koiran kartalle niin pujo ja loppurata taas ihan jees. Eli kaikenkaikkiaan aika rikkonaista menoa. Mutta siel oli hyviäkin juttuja. Vaikka koira oli melkoisen lennokkaalla tuulella niin kontakteja ei otettu hurlumhei-asenteella. Plus muutamiin hyppelypaikkoihin olin tyytyväinen kun ei tullut pelkäämiäni esteenkiertoja. 


Toinen rata sitten taas... Jälkeenpäin aateltuna mun ois pitänyt juosta lujempaa  Sillä tuloksemme oli 1,20. Aan jälkeiseen valssiin oisin voinut lähtee nopeemmin liikkeelle. Ja sen vekkipaikan suunnitella paremmin ts lähtä siinäkin aiemmin ed esteeltä liikkeelle jotta oisin ehtiny vekkaamaan. Leikkaus toimi hyvin, pujo hyvä, kontaktit hyvät. 


 






Ei kommentteja: