torstai 2. syyskuuta 2010

Kenkä valivali


 On oikeen patoutumia. 

***

Käytiin Pietarissa viikonloppulomalla. Tallustelin siellä Osakoilla (joista mulla ei näköjään ole täällä kuvaa, kyseessä kuitenkin maaliskuussa ennen Japanin reissua ostetut kävelykengät). Mutta vasemman jalan kantapään kohdalle tuli jossain välissä kuoppa - josta syystä johtuen se kantapää kipeyty. Siihen kohtaan jalkaa tuli siis jonkinlainen rakko tms. Yleensä kun olen tukeutunut liikkuessa enemmän vasempaan tassuun niin nyt se sitten ei ollutkaan niin hyvin mahdollista. Lisäksi luonnollisesti oikeaan jalkaan tuli myös jotain nirhelmiä, nahka lähti jne. 

Reissun jälkeen talsin hetken aikaa Bemareilla mutta ne ne vasta huonot kengät ovatkin. Vaikka olivat äärimmäisen kalliit, kunnalle siis. Kyseessä siis on jotkut ortopediset (tms) kengät eli mittatilaustyönä mulle tehdyt. Vaikka ne on kuinka mitottu niin se oikeanjalan kenkä hölskyy eikä vasenkaan täydellinen ole, mutta parempi kuitenkin kuin oikea. Sen oikeen melkeenpä kuulee kun jalkoihin tulee haavaumia jne kun noilla tossuilla lenkkasee menemään. Ei hyvä siis. 

Joten olen taas takaisin alussa. Siis siinä tilanteessa, että pakko kulkea lenkkareilla joka paikkaan - myös töihin, kauppaan, jne siis ihan kaikkialle - koska kävelykengät on pyllystä. 

Nyt sitten pitäisi joko tai ottaa yhteyttä sinne kunnan fysioterapiosydeemiin ja pyytää uutta lähetettä tai mennä kiertelemään kenkäkauppoja. Jos mikä ahdistaa ja kympillä, tai oikeestaan kahdellatoista. 

Sitten se korotussysteemi jos kengät jostain löytyy. Ja sekin ahdistaa, koska ne ovat siellä Superkenkälässä selvästikin ymmärtäneet mut väärin. Jotenka sekä Osakoissa että Lancereissa on typerä kallistus ihan väärään suuntaan - kallistus siis vain lisää jalkani tekemää luontaista väärää asentoa. Grrrrrrrrrr... 

Ei kommentteja: